Att utbilda och kompetensutveckla internt är en framgångsfaktor för att lyckas som företag eller organisation. Film är ett av de mest kostnadseffektiva sätt att lära ut.

Med hjälp av film skapar du intresse, engagemang och intryck som består hos tittaren. Man kommer ihåg det man sett i en film längre än något med bara text och bild.

Spar tid och pengar

Många av våra kunder använder utbildningsfilm som ett sätt att spara både tid och pengar, när de skicka ut en film till de anställda istället för att resa runt i organisationen och hålla föredrag.

En utbildningsfilm ger dig och dess användare också en stor fördel i att den kan spelas upp ett obegränsat antal gånger. På så vis kan användare återvända och se utbildningsfilmen igen då kunskaperna behöver fräschas upp.

Lär ut tydligt och enkelt

Genom en utbildningsfilm kan du på ett enkelt sätt lära ut saker under en begränsad tid.

Det kan handla om att implementera ett nytt arbetssätt eller arbetsverktyg för medarbetarna, ge dina nyanställda en introduktion till företaget, eller kanske låta kollegorna utbilda varandra genom att filma och visa upp deras best practise. Valmöjligheterna är många.

Olika upplägg och användningsområden

Filmen kan läggas inuti ett utbildningsverktyg med filmklipp som förstärker utbildningen på olika ställen i utbildningen. Eller också så har man själva filmen som en egen utbildning där man delar in den i olika kapitel.

Vill du veta hur du kan utbilda med hjälp av film? Kontakta oss!

08-673 62 00

info@pointbreak.se

...eller så kan vi kontakta dig!

[gravityform id=”12″ name=”Vill du veta mer?” title=”false” description=”false”]