Kommunikation

2018 kommer 75% av all trafik på internet att vara film, idag i företagen så är mindre än 1% film i deras interna kommunikation. Samtidigt så vill ledningen kommunicera med sina anställda på samma sätt som de konsumerar kommunikation när de är privat. Det är här vi går in och hjälper företag att istället för att ligga efter med film i företaget ligga i framkant. Vi jobbar långsiktigt med flera stora internationella företag och vi har bevisat att ett ökat engagemang i att arbeta med film internt ger både nöjdare medarbetare, mer attraktivt företag att rekrytera till men även en bättre siffra på nedersta raden i bokslutet.

Vi jobbar med alla delar inom film, vi utbildar den egna personalen att göra filmer själva, (länk till filmutbildning) vi säkerställer att tekniken fungerar, att det är enkelt att skapa och använda film, vi ser till att målgruppen ser filmerna och framförallt att det är relevanta filmer som produceras.

De flesta som börjar jobba med oss blir kvar och använder oss som en helhetsleverantör inom film, vilket många känner en trygghet i då film förväntas av företaget.