Med film når du ända fram

Film berör och får människor att känna, tänka och agera annorlunda.Det är ett faktum att rörliga bilder och ljud har stark genomslagskraft när det gäller att kommunicera ett budskap till en bestämd målgrupp. Här till höger kan du se filmen där några av våra kunder själv berättar om varför de använder sig av film som ett verktyg i deras kommunikation.

Intern kommunikation

Vi hjälper våra kunder att kommunicera med sin personal, för vi tror att den starkaste personalkåren är den som har förståelse för ledningens beslut och visioner. Vi tror att man måste utforma sin kommunikation för att engagera sina medarbetare i företagets viktiga framtidsfrågor. Snart sker närmare 75% av all trafik på internet genom film och vi ser liknande mönster hos medarbetare internt. Idag säger mer än hälften av medarbetarna att de förväntar sig filmade budskap i den interna kommunikationen. Vad behöver du? Behöver du hjälp med att hålla personal uppdaterade och engagerade i vad som händer i företaget? Förklara vad företagets vision är på ett tydligt sätt? Utbilda personalen i det nya systemet och rutinerna? Öka försäljningen genom att peppa säljarna och förtydliga målen? Eller skapa stolta ambassadörer inom personalen som kan stärka företagets varumärke långt utanför företagets väggar? Oavsett vad din utmaning är,
kan vi hjälpa dig med filmer som hjälper dig att nå dina mål.

Extern kommunikation

Youtube är den näst största sökmotorn efter Google och idag används film överallt. Vi ser det på skärmar i matbutiken, i menyerna på snabbmatskedjan, alla reklamfilmer på TV, filmklippen som delas i sociala medier och på hemsidor där imagefilmer presenterar företaget istället för långa texter. Nyckelfrågan hos företag har alltid varit har varit hur man på bästa sätt kommunicerar med sina kunder, men ännu viktigare, med de som ännu inte har blivit kunder. Vi hjälper organisationer och företag att bland annat marknadsföra sina produkter och tjänster med film och få fler kunder att välja just deras företag, men också med filmer som syftar till att skapa en opinion och driva sakfrågor framåt.
Vi hjälper dig att kommunicera bättre.

Några av våra kunder:

kunder