Podcast

Vi hjälper våra kunder att kommunicera med sin personal, för vi tror att den starkaste personalkåren är den som har förståelse för ledningens beslut och visioner. Vad behöver du? Behöver du hjälp med att hålla personal uppdaterade och engagerade i vad som händer i företaget? Förklara vad företagets vision är på ett tydligt sätt? Öka försäljningen genom att peppa säljarna och förtydliga målen? Eller skapa stolta ambassadörer inom personalen som kan stärka företagets varumärke långt utanför företagets väggar? Oavsett vad din utmaning är, kan vi hjälpa dig med en podcast som hjälper dig att nå dina mål.

Alla bolag har en story

Varför podcast? I ett bolag finns många berättelser och personligheter, genom en podd-serie kan man beskriva bolaget ur många perspektiv och involvera fler människor än de vanliga talespersonerna. Poddlyssnaren kommer väldigt nära de som pratar, det uppstår en relation som gör att de nästan känner sig som vänner.

Det finns många fördelar med podcast. Bland annat att man inte bara få uppmärksamhet vid ett tillfälle utan även skapa återkommande lyssnare genom prenumeration.

I dessa klick-tider ger podcasten en möjlighet att få kommunicera med målgrupperna under en lägre tidsenhet. Och till skillnad från ett videoklipp kan ett podcast-avsnitt lyssnas på närsomhelst – oavsett vad du gör, om du kör bil eller jobbar i trädgården! 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Image

Pointbreak Media

Skeppargatan 65

114 59 Stockholm

-

Tel: 08 - 673 62 00

E-post: hello@pointbreak.se